Over ons

ONZE DIENSTEN: PLANONTWIKKELING, PLANUITWERKING EN REALISATIE

Over ons

D&D Projecten B.V. is ontstaan uit de samenwerking van Dijkhof Bouw B.V. en De Dalk Projectontwikkeling B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in het dorp Klarenbeek, gelegen midden in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer - Zutphen.

De oprichting van D&D is een gevolg geweest van het initiëren van woningbouwlocaties in het dorp om vervolgens de gehele ontwikkeling te realiseren, van eerste planschetsen tot realisatie van de woningen inclusief de oplevering van het wegennet met civiele werken aan de gemeente(n).

Dat de betrokkenheid met het dorp een rol heeft gespeeld in deze ontwikkeling moge duidelijk zijn. Voor een dorp als Klarenbeek acht D&D het van belang dat er zowel economisch als maatschappelijk een zekere en geleidelijke groei moet blijven.

D&D wil zich ook in de toekomst blijven inzetten voor de ontwikkeling van het dorp Klarenbeek, maar ook voor andere locaties in andere dorpen of steden. Door samenwerking met andere bedrijven als stedenbouwkundige- en architectenbureau’s, alsmede weg- en waterbouwadviseurs zijn wij in staat snel, efficiënt en met een scherpe kostprijs projecten te realiseren.

Wij werken o.a. voor gemeenten, woningbouwverenigingen, particuliere opdrachtgevers en instellingen.

Met de specifieke ervaringen over het dorps ontwikkelen en bouwen wil D&D dit ook graag in andere dorpen, al of niet met derden, plannen tot ontwikkeling brengen. 

Neemt u gerust eens contact op voor een uitgebreide toelichting wat
D&D Projecten voor u zou kunnen betekenen. 

Theo Dijkhof (1955)

Directeur D&D Projecten B.V., de Dalk projectontwikkeling B.V., de Dalk B.V. en adviseur/partner BAS bureau voor architectuur & bouwadvies BNA B.V.

LinkedIn

Dennis Dijkhof (1982)

Directeur D&D Projecten B.V. en Dijkhof Bouw B.V.                                                                                                                                                     
 

LinkedIn