Actueel: Realisatie Fase I  "Grote Wetering"

Klarenbeek Noord

ACTUEEL: Realisatie  "GROTE WETERING"                                                                                                   14-04-2016

KLARENBEEK –

“Eerste resultaten zichtbaar"

In het nieuwbouwproject "Grote Wetering" worden begin mei de eerste woningen alweer opgeleverd aan de kopers. De realisatie van de woningen is zeer voorspoedig verlopen. Dijkhof Bouw is eind 2015 gestart, waarna we na 4 maanden bouwen de sluitel kunnen overdragen.

Inmiddels is ook gestart met kavel 7 & 8, hier wordt een 2^1 kapwoning, type Paardenbloem gerealiseerd. Ook kavel 9 & 10 zullen medio juni starten met de uitvoering. Hier komen "Levensloopbestendige" woningen. Dit wil zeggen dat deze woningen de mogelijkheid bieden om op de begane grond een badkamer en slaapkamer te realiseren. 

Wij zijn met meerdere potentiele kopers in overleg voor de realisatie van vrijstaande woningen en 2^1 kapwoningen. Er zijn nog enkele woningen te koop!

Om up to date te blijven met betrekking tot de beschikbare kavels, verwijs ik u graag naar de website van "Grote Wetering" www.grotewetering.nl 

Het inschrijven kan overigens ook rechtstreeks via de site. Door het stappenmenu te volgen kunt u een aantal opties selecteren, waarna u meteen een financieel overzicht ontvangt per email. 

Voor de vrijstaande woningen is een eigen ontwerp mogelijk. Mocht u samen met een andere partij een eigen ontwerp 2^1 kapwoning willen laten realiseren, dan bieden wij u deze mogelijkheid ook. 

De variatie in de vraag biedt ook mogelijkheden tot voldoende variatie in woningtypen en uitstraling, waardoor het project met het dorpse karakter wordt versterkt.

De huurappartementen die er gebouwd zullen worden, worden door IJsseldal Wonen te Twello verhuurd. Wij attenderen u contact met hen op te nemen indien u interesse voor 1 van de appartementen heeft. 

FASE II zullen we starten als FASE I nagenoeg alle kavels verkocht zijn. 

 

 

Ga direct naar project: "Grote Wetering"